Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tips för halloween välkomnas!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
6 kommentarer
 
På lördag ska jag på Halloween-fest och det ska bli väldigt roligt såklart, men jag har så svårt att bestämma mig för vad jag ska klä ut mig till. Är lite sugen på att göra sminkningen ovan (pratade om det förra året men blev aldrig av) fast jag är rädd att det kommer kleta och vara fult efter bara en halvtimme.

Har ni några grymma tips eller länkar får ni gärna dela med er! 

lovisa

om du har en röd kort klänning: lilla my! jag var det för ett par år sedan, rätt så lätt fixat med röd klänning, grön rosett och hårknut. sen kan en ju vara en blodig variant om en vill... det ville jag: http://polichinelle.se/2011/october/tilltufsad.html :)

Svar: Haha, vad sött! Kul idé :-)
Sofie Lundberg

2013-10-31, 20:35:00
Hemsida: http://polichinelle.se
Emelie

Hej! Jag tänkte bara höra med dig om du vet om man kan maila FIT? Jag ska till new york i november och ville mest bara höra hur man som enklast kan komma och se skolan! :) du får gärna svara på mailen! Annars så håller jag koll här :)

Svar: Hej Emelie!
De är så otroligt dåliga på att skriva ut mailadresser så jag vet faktiskt inte vem du kan vända dig till. Däremot skulle jag ringa dem - de brukar vara duktiga på att hjälpa till och det går mycket smidigare än att försöka hitta rätt mailadress :) Lycka till!
Sofie Lundberg

2013-10-31, 21:20:12
Ingrid Bergman

Grymt snygg sminkning! Hade varit en grym utklädnad!

2013-10-31, 21:31:06
Hemsida: http://ingy.blogg.se/
klarajt.blogg.se

Wow! Den där sminkningen var ju jättesnygg, jag tycker du ska göra den! Även om den kanske kletar... :P

2013-10-31, 22:39:21
Hemsida: http://klarajt.blogg.se/
Carruuu

blev ingen halloweenfest för min del men hade tänkt gå som blodig tandläkare. haha :-) letar efter en bloglovinlänk men hittar ingen, du använder inte det eller? :/

Svar: Blodig tandläkare låter onekligen obegagligt :D
Jag har nog tagit bort Bloglovin-länken från bloggen sen jag ändrade design, kanske borde lägga tillbaka den. Här är den i alla fall: http://www.bloglovin.com/blog/3527275/sofie-lundberg
Sofie Lundberg

2013-11-01, 10:56:19
Hemsida: http://carruuu.nu/
Emilia Norström

Snygg sminkning! Jag fick ett tips av en kompis en gång hon håller på med cosplay och sminkningar också, hon sa att man kunde spraya hårspray på en sminkning som man ville skulle hålla ett längre tag och inte smeta. Kanske inget man vill spraya i ansiktet men skulle nog funka på kroppen.

Svar: Åh, bra tips! Är beredd att spraya i ansiktet också om det innebär att det håller :D Får se till att blunda ordentligt bara.
Sofie Lundberg

2013-11-01, 15:36:06
Hemsida: http://emiliashandmade.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback