Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tänkvärd reklam för naturlig mat.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
 

Ni har säkert hört (läst) mig prata om Chipotle under tiden jag bodde i New York – en mexikansk matkedja där jag ofta åt lunch de dagar jag jobbade på Oscar de la Renta. De serverar burritos, enchiladas, sallader och en massa annat på ett väldigt fräscht och tilltalande sätt. De försöker att i så stor mån som möjligt använda sig av naturliga råvaror och köttprodukter, och matlagningen sker alltid direkt i köken istället för via halvfabrikat.

Nu har de som del av sin kampanj ”Cultivate a better world” skapat ett mobilspel och en helt fantastiskt fin film som tar upp problemet med onaturligt framställd mat. Tänkvärt och vackert, tycker jag. Låten med Fiona Apple är dessutom beroendeframkallande!  

Kolla filmen här nedan: 

 

Cajsa

Så fruktasvärt bra klipp Louise! Så jävla sant också. Måste berömma dig för bloggen och allt inspirerande du gör. Läser varje dag och tycker verkligen att det är häftigt vad du åstadkommer. Stort grattis till nya jobbet, du är så duktig!
Kram

Svar: Amen gulliga du - och det är inte första gången någon råkar kalla mig Louise haha :D Men vad glad jag blir av dina fina ord, verkligen verkligen! Förhoppningsvis ses vi snart! Stor kram
Sofie Lundberg

2013-10-09, 16:41:48
Hemsida: http://anderssoncajsa.tumblr.com
Mimounah

Gud vilket hemskt och gulligt klipp på samma gång. Nåväl, jag tänkte fråga om du kan tänka dig att göra ett inlägg om FIT, din praktik hos Oscar de la Renta och hur det kommer sig att du tillslut började på Berghs. Jag vill veta allt då du nämligen levt mitt drömliv och jag vill gå i dina fotspår. Hehe. Tack för en fin blogg förresten!

Svar: Visst är det! Tänkvärt om inte annat.
Haha, vad gullig du är. Förstår att det låter häftigt när man säger det sådär på en gång men allt blir ju normalt och vardag efter ett tag och man tänker kanske inte på det som ett "drömliv". Men jag kan absolut skriva ett sådant inlägg. Håll utkik så kommer det förhoppningsvis snart :-) Kram och ha en mysig kväll!
Sofie Lundberg

2013-10-10, 16:02:33
Hemsida: http://bonjourmimounah.blogg.se
issa

hej! hittade din blogg via blogg.se. jag har också bott i usa och åt på chipotle var och varannan dag. så det var jätteintressant att se denna reklamfilm :) jag delar videon på min blogg och länkar till dig. kram, bra blogg!

Svar: Vad roligt! Visst är det så himla gott :-) Absolut, gör det. Ju fler som ser den desto roligare :-)
Sofie Lundberg

2013-10-11, 12:41:29
Hemsida: http://issabcn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback