Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Sockerfri Nutella och annat trevligt.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
 
Var nere på LCHF-butiken i Sturegallerian idag och köpte lite grejer. Var ute efter müsli att äta till frukost men fick med mig lite annat också. 
 
1. Sukrin+ - ett strösocker gjord av Stevia. Har varit lite skeptisk mot dessa grejer eftersom jag inte vet riktigt hur bra det faktiskt är. Förmodligen ingenting man äter dagligen men däremot kan det ju vara händigt om man någon gång vill baka eller så. 
 
2. Cavalier Stevia - en Nutella-liknande chokladkräm som jag varmt kan rekommendera om ni försöker undvika socker men ändå vill unna er något gott iband. Den här smakade faktiskt helt fantastiskt. Som med allt annat ska detta självklart ätas med måtta, men tänk er detta på mandelmjölspannkakor - mmmm! 
 
3. Tacokrydda - En tacokrydda helt utan en massa konstigheter. Tänkte jag kunde prova eftersom vi ändå ska göra köttfärs ikväll. 
 
4. Müsli - gjord på nötter, kokosolja, kokosflingor, vaniljpulver och annat gott. Luktar fantastiskt och det kommer nog bli perfekt till frukost. 

michaela- mamma till tre 💗

ååh. de här skulle gärna få flytta in i mina köksskåp också. härliga produkter!!

2013-10-07, 09:18:51
Hemsida: http://minahjartanochjag.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback