Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Pressvisning

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
 
Ledsen för dålig uppdatering men var så trött igår när jag kom hem från Göteborg att jag la mig i sängen direkt. Det är mycket jobb just nu och det är självklart så himla kul, men det gör också att man tar sig mindre tid att sätta sig vid datorn på kvällarna som ni kanske förstår. 
 
Idag har jag varit på pressvisning på Mildh PR. Vi fick se nyheterna för våren och äta god frukost. Det är ju så himla roligt det här jobbet, när man får gå på roliga tillställningar hela tiden och se allt nytt före alla andra. Lite lyxigt sådär.  

Lina Andersson

Hej, Riktigt fin blogg :) om du har lust så hjälp mig gärna med och rösta på en header, jag har gjort olika och har beslutsångest. Men nr 2 i mitt senaste inlägg så hade jag tänkt ha den till vinter, ser ut som en vinter header tycker jag :) hoppas du kan hjälpa mig med det, och om du vill. :) Följ gärna min blogg om du har lust och vill. :) jag följer din, du har riktigt fin blogg :)

2013-10-16, 19:42:12
Hemsida: http://Linahelenandersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback