Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Älskar NK Saluhall

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Har nyss varit och handlat på NK Saluhall som vanligt och jag bara måste ge den butiken så mycket beröm. Älskar att gå omkring i gångarna där och upptäcka nya, spännande saker varje gång. Personalen är otroligt trevlig och tillmötesgående, speciellt de som jobbar i ost- och charkdisk. Idag när jag skulle köpa ost mindes killen som jobbar där mig från flera veckor tillbaka - och föreslog en ny sorts ost till den maträtt (majskolvar) jag skulle laga då. Man blir ju så himla glad! 
 
Och tro inte att jag säger detta för att jag nu jobbar med NK eller att jag får någon slags specialbehandlning. De vet inte om att jag jobbar med STIL och jag är genuint förälskad i den underbara matbutiken.  

JUNITJEJ

Jag måste dit!

2013-10-16, 21:38:52
Hemsida: http://www.junitjejen.se
Tess

Det är verkligen härligt med butiker där man får god service. Det ska ju vara härligt att handla mat, inte bara ännu ett måste i vardagen :) Kram

2013-10-16, 23:33:52
Hemsida: http://tesswaltenburg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback