Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Drömmen om ett skrivbord.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
 
Såhär rörigt har jag det på mitt skrivbord för tillfället. Visitkort, postitlappar och papper blandas med mina mellanmålssnacks i ett enda virrvarr av grejer. Och detta är ändå den "städade" delen av skrivbordet. 

Men jag älskar att ha ett eget skrivbord. Jag älskar att ha mina egna grejer, att arkivera papper som jag måste spara, att skriva små lappar till mig själv för att påminna om vad jag behöver göra. Det är precis det jag längtade till när jag var liten och tänkte på hur mitt jobb i framtiden skulle se ut. Egna uppgifter, egna ansvarsområdet. Ett helt eget skrivbord. 
 
Och som ni förstår är detta en av anledningarna till att det blir lite mindre uppdateringar just nu. Massor att göra på jobbet. Men i helgen blir det lussekattsbak!

anna

härligt att du trivs!

2013-11-29, 09:10:13
Hemsida: http://aannnnaaaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback