Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Var med i mitt examensprojekt!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Hej fina läsare, 

Jag har en liten förfrågan. Det är nämligen så att jag håller på med mitt examensprojekt på Berghs och den kampanj vi ska göra handlar om att ge unga studenter en större möjlighet att kunna sticka ut i sitt jobbsökande. En slags rekryteringskampanj kan man säga, där studenter får göra en egen liten presentationsfilm om sig själv som läggs upp på en kampanjsite OCH visas upp på Berghs slututställning, där över 2000 personer från branschen kommer komma och titta. En perfekt möjlighet att visa vem man är helt enkelt, speciellt om man är intresserad av att jobba med reklam och kommunikation

Så jag tänkte att jag ju kan lägga upp informationen även här, om det skulle vara så att någon av er har lust att spela in en liten video om er själva och visa upp för världen. I filmen kan ni prata om precis vad som helst som handlar om er själva och det ni är bra på. Om ni vill ha hjälp med vad ni ska säga finns vi allihop till ert förfogande också :-) 
 
Tid: Fredag 10/5, vi finns här hela dagen
Plats: Berghs, Sveavägen 34 

Kontakt: [email protected] eller [email protected] 
 
 

Anonym

Ditt namn står inte med på engelska, står Lisa två gånger :-)

Svar: Hoppsan, det har nog blivit lite fel! Tack för upplysningen :-)
Sofie Lundberg

2013-05-06, 20:23:59
Hemsida: http://iamcharlotte.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback