Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

SVT öppnar upp för nostalgi

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Jag blev helt överlycklig häromdagen när jag insåg att SVT har öppnat sina arkiv och lagt ut på hemsidan "Öppet Arkiv", där man kan kolla på gamla TV-serier från när man var liten. Typ Rederiet!! Typ massa gamla barnprogram!! Typ jättegamla musikvideos som man glömt bort!! 
 
Det verkar som att innehållet fylls på hela tiden så snart kommer man väl kunna titta på allt man såg på när man var liten. Egentligen har man ju inte tid att sitta där och glo men det gör mig ändå himla glad att man kan. 
 

Michelle

Åh Rederiet, vilken nostalgi!

2013-05-03, 14:07:30
Hemsida: http://adventureland.blogg.se
Clara

ååååååååhh najs, gick in där nu! love it! superbra tips!

2013-05-03, 16:26:47
Hemsida: http://strayindian.blogg.se
marycaroline.blogg.se

Superbra ju :) Hoppas det kommer mer och mer program, tyckte inte jag kände igen så mycket i programlistan. Och Rederiet har jag redan betat av hela serien ;)

2013-05-03, 18:56:58
Hemsida: http://marycaroline.blogg.se/
Josephine

Hej Sofie!

Nu har denna kommentar inget med detta inlägg att göra, men det får duga!

Jag har flitigt följt din blogg sedan start och du har under hela processen inspirerat mig att göra bättre ifrån mig. Att se & läsa om hur du kämpar för en god framtid har triggat mig till att göra detsamma. Du är grym :)

Svar: Hej Josephine och tack så hemskt mycket för den fina kommentaren! Det känns så sjukt att höra att man på något sett har påverkat eller inspirerat, känns overkligt, men fantastiskt roligt såklart. Tack snälla fina!
Sofie Lundberg

2013-05-04, 09:44:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback