Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Recension: Prime Burger i Vasastan

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
 
Jag åt lunch på Prime Burger, ett nytt hamburgerställe som har öppnat i Vasastan och som har velat prova ett tag. Det är rätt skönt att det börjar komma bra hamburgerhak som inte har lika lång kö som Flippin, det blir liksom inte ett så stort projekt av det då. 
 
Hamburgaren jag tog hette Ultimate Beef Burger och var en burgare med ost, lök, sallad och - det visste jag inte när jag beställde - pulled pork. Hade kanske inte valt det om jag visste men det var faktiskt väldigt gott ändå. Bra kött och mycket ost. Brödet var också bra, lagom saftigt och gjort på på potatismjöl, precis som det ska vara. 
 
 
Jag beställde Cheezy Fries till och det gjorde jag verkligen rätt i, för gud vad gott det var. Helt perfekt med hackad lök till. Åh, jag blir sugen på det bara nu när jag skriver om det. Detta borde finnas överallt! 

Överlag gillade jag Prime Burger mycket. Nästa gång ska jag prova en burgare utan pulled pork bara för att känna smaken lite mer "rent" men jag tror att det här är ett ställe jag kommer återvända till många gånger så det kommer finnas chanser att prova lite allt möjligt på menyn. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback