Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Pavlova och klassfest

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Igår hade vi klassfest hemma hos vår ämnesansvariga lärare. Sjukt roligt att få träffa alla efter en lång, intensiv period av examensarbete där man inte har träffats i klassen så mycket. Vår lärare hade ordnat det så fint med en massa god grillning och potatissallad och såser.
 
Till efterrätt gjorde Frida en fantastiskt god pavlova som jag inte kunde låta bli att äta fast jag är laktoskänslig. Får se om jag får sota för det idag.. Fast äsch, det var värt det ändå!
 

johanna

åh vad mysigt det såg ut! :)

2013-05-29, 13:01:54
Hemsida: http://tigermysig.se
Jaqueline

jag har aldrig ätit pavlova men det verkar så himla gott! Haha, god mat och bakelser är ju värt det mesta!;) Ha en trevlig tisdag förresten.

2013-05-29, 19:19:02
Hemsida: http://openworldphoto.blogg.se
Mimmi

Hej!
Kanske vet du redan, men för oss laktosintoleranta så finns det tabletter att köpa på apoteket som gör att laktosen bryts ner och man får ingen reaktion!
De är alltid bra att ha med sig i väskan när man går bort eller om man plötsligt blir sugen på choklad eller en mjukglass! Funkar prima och laktosintoleransen som redan är ett litet problem blir inget problem!

Svar: Tack för tipset! Jag har hört att det finns men faktiskt aldrig köpt, borde kanske göra det :-)
Sofie Lundberg

2013-05-30, 03:34:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback