Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

IKEA vs. Mio

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Igår kom äntligen de sista grejerna vi beställt, den här gången från Mio, och vi har numer ett matbord, lite hyllor och annat bra i lägenheten. 
 
Funderade dock på en sak. Vi fick alla möbler i platta paket som man bygger ihop själv. Rätt krångliga beskrivningar och dåligt förklarade. Det tog oss typ 2 timmar att bygga ihop två stolar innan vi gav upp och sa att vi får göra de resterande fyra en annan dag. Men man börjar ju fatta hur genialist IKEA är som lyckas hålla låga priser och göra processen att sätta ihop möblerna enkel, medan Mio både är dyrare och krångligt. Men men, jag är glad att vi kan äta middag normalt igen! 

Amanda

Prisskillnaden handlar inte om hur svårt det ska vara att montera utan om kvaliteten. Sedan finns det en tilläggstjänst hos "bättre" möbelhandlare så att de monterar möbeln och kör hem den till dig.
Hoppas att du blir nöjd med möblerna ändå!

En möbelsäljare

2013-05-09, 09:53:57
Helena

Upplevt detsamma när vi har handlat från Mio! Ikea har verkligen lättare beskrivningar :)

2013-05-09, 17:11:18
Hemsida: http://helenai.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback