Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Frilansjobb för kändiskock.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
Vill ni veta en väldigt rolig och spännande sak? När jag var i New York för att intervjua folk för mitt projekt (länk kommer upp väldigt snart) så träffade jag bland annat en kvinna som jobbade för Marcus Samuelsson, kändiskocken som äger restauranger både i USA och i Sverige. Vi hade ett trevligt samtal och det var väldigt inspirerande att höra om hur de jobbar på företaget. 
 
Hur som helst, i slutet vände samtalet till att handla om mig och vad jag gör hemma i Sverige. Det kom fram att jag är väldigt intresserad av mat och att jag skriver blogg etc., och då frågade hon mig om jag skulle kunna tänka mig att göra lite frilansjobb för Marcussamuelsson.se, deras svenska hemsida där de skriver om recept, artiklar om mat och så. De hade en person som översatte artiklar från den amerikanska hemsidan men de hade fått klagomål om att svenskan inte var helt hundra, och undrade om inte jag kunde ta över. Och självklart ville jag det! 
 
Så nu har jag alltså ett litet frilansjobb för Marcus Samuelsson. Jag både översätter artiklar från huvudhemsidan och skriver lite egen content. Förhoppningsvis kan detta utvecklas till något större, men än så länge är jag bara glad att få ett litet extrajobb som jag dessutom tycker är väldigt roligt. Gå in och kika på hemisdan här (vill bara påpeka att artiklar skriva för mer än en vecka sedan inte är mina).
 
Har ni några tips på roliga saker att skriva om, kanske något kul matevent i Stockholm, en matblogg ni gillar, recept jag borde prova eller annat, får ni hemskt gärna maila eller kommentera. Alltid kul med lite inspiration! 
 
 

Jessica Skantze

åh så kul! :)
här är en blogg med massor av bilder och recept på olika frukostar som jag tycker är himla mysig. http://morningdiaries.blogg.se/

2013-03-20, 20:56:47
Hemsida: http://jessiesuniverse.blogg.se/
emma

ÅH så kul!!! Kick some ass :)

2013-03-21, 13:21:49
Hemsida: http://glossfashion.com/emmahiltunen/
Liza S.

Grattis!! Så himla kul!

2013-03-21, 17:04:28
Hemsida: http://silverholt.com
Emma

Grattis!
Om du vill ha inspiration för frukost kan du kolla in denna blogg: http://radarmagazine.se/morningdiaries/
Helt otroliga recept!

2013-03-21, 17:49:46
Hemsida: http://theycallmeems.blogg.se
Nastasja

Åh, vad roligt! Grattis och heja dig som verkligen utnyttjar dina möjligheter :D

2013-03-22, 10:16:38
Hemsida: http://thefoodtrain.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback