Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Konst när det är som bäst

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Vi har köpt en ny tavla, den ni ser till vänster. Är helt kär i den, handillustrerad av en av mina Berghs-vänner. Tills vi har kommit på vart den ska hänga får den sitta på byrån bredvid New York-tavlan. Blir lycklig varje gång jag tittar åt det hållet. 
 
Så vem är konstnären då? På slutuställningen på Berghs hade min montergranne, Henrik Callerstrand som är grafisk designer, världens coolaste projekt. Under två månaders tid hade han för hand målat 1000 vita kakelplattor. Det var förbjudet att slänga, förbjudet att börja om - det enda som var tillåtet var att låta fantasin flöda och se vad hjärnan kunde komma på under 14 ensamma timmar per dag. Resultatet blev en fantastisk vägg av kakel och jag överdriver inte när jag säger att han hade folk i montern EXAKT hela tiden som förundrades över hans verk. 

I slutet av processen hade han, som han sa, hittat sin stil och av den gjorde han 5 olika illustrationer som han sålde i storformat på utställningen. De gick åt som smör som ni kan förstå, och nu har även jag en hemma på byrån. 
 

Junitjej

Fin tavla!

2013-06-04, 11:27:41
Hemsida: http://www.junitjejen.se
Annster

Fint :)

2013-06-04, 15:13:49
Hemsida: http://annster.se
Nastasja

Gud vad grymt! Hade lätt velat ha hans monter som badrum, haha. För övrigt tycker jag att tavlorna passar så bra ståendes där. Måste ni verkligen hänga upp dem? Haha.

2013-06-04, 15:29:29
Hemsida: http://nastasja.blogg.se
johanna

wow, vilket projekt!!

jag älskar btw er new york tavla!

2013-06-04, 17:22:37
Hemsida: http://tigermysig.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback