Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Bröd och annat som ger magknip.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Varje gång jag kommer hem till Skåne, vare sig det är en helg eller några veckor under sommaren, så försvinner mitt matvett så fort jag kliver innanför dörren. Jag som i vanliga försöker att undvika vitt bröd, pasta och potatis och har strikta regler gällande godis (som jag dock inte alltid håller) ger min kropp en total chock av allt onyttigt jag lyckas stoppa i mig hela tiden. Hittills har jag ätit säkert en hel limpa helt vitt bröd, två kebabrätter, tre påsar godis och en massa där emellan. Inte konstigt att jag har konstant magknip just nu. Det är sjukt hur kroppen vänjer sig av vid att äta vissa typer av mat. För mig är det snabba kolhydrater, som jag inte äter i alls lika stor grad som tidigare. Och det är ju positivt ändå. 
 
Bara det att jag inte kan låta bli så fort jag är hemma. Om en stund blir det pasta och sen väntar en påse godis. Värt det? Jaaa vafan. Man måste ju leva lite.  
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback