Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tennisfest i Båstad

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Jag uppdaterar ju lite dåligt nu under sommarveckorna och kanske speciellt denna då det är Tennisvecka här i Båstad och rätt full rulle varje dag. Mycket fest, mycket umgås med vänner och mindre tid att laga mat och sitta vid datorn. Men det är roligt! Häromdagen var jag på en fest på Pepes som arrangerades av Absolut Vodka, ikväll ska jag på en som hålls av Möet. Och så rullar det på. 
 
Bild från Stureplan.se 

KATTKITTY

OUSCH VAD snygga NI ÄR <3!

2013-07-10, 17:27:01
Hemsida: http://golddigger.blogg.se/
Frida

Fin bild!

Gratis länkning till DIN blogg! Denna blogg kommer inte att handla om mig utan den kommer att handla om ER och era kläder! Du kan enkelt bli länkad i bloggen och därmed få fler läsare än du har nu. Idén är att du skickar in din outfit bild för dagen via mitt mejl så läggs din bild upp i bloggen med en länk till din, super enkelt och helt gratis! Du behöver absolut inte ha någon blogg även om du vill visa vad du har på dig och du kan även vara anonym om du vill det, så länge du informerar mig om hur du vill ha det. Du får gärna skriva i mejlet var dina kläder kommer ifrån, om du har sytt dem själv eller helt enkelt inte vet.
Du kan nå mig på [email protected]
Välkomna!

2013-07-10, 18:45:00
Hemsida: http://clothesoftheday.blogg.se
natalie

snygga tjejer!!!

2013-07-10, 21:42:14
Hemsida: http://nataliealexandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback