Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Skånsk matmarknad.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
 
Jag älskar matmarknader, det är typ det bästa jag vet. När jag bodde i New York var det ett riktigt nöje att gå till marknaden på Union Square och köpa med sig färska, närproducerade grönsaker. 

Därför blev jag glad när jag fick ett mail från en vän i Torekov som berättade att G Swensons, krogen som ligger mitt i byn, anordnar en matmarknad ute vid Fribergs Lada under två tillfällen i sommar. Bönder och lokala producenter säljer sina varor, man kan äta lunch, lyssna på musik och bara smaka på riktigt god mat. 
Så himla bra idé tycker jag! Man borde verkligen ta tillvara på all god mat som produceras på Bjärehalvön och låta folk ta del av den mer än man gör idag. Så om ni är i krokarna de datum det gäller tycker jag att ni ska ta er dit! Förhoppningsvis är jag tillbaka från Stockholm då också. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback