Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tryffelmani

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Jag har fått totalt dille på tryffel. Älskar tryffelsalt, tryffelsås, tryffeldipp, tryffelolja - och nu: tryffelsalami. Det har blivit min nya craving och varje gång jag går till mataffären köper jag några skivor. Trots att man kan tro motsatsen är det inte speciellt dyrt, åtmistone inte om man köper i små mängder, och ca 15 små skivor går på ungefär 10-12 kronor. Överkomligt. Underbart gott att äta som det är eller på en smörgås med ost. Nam, nam. 
 
Det enda negativa: det innehåller, som ni ser på ingredienslistan, en massa dumheter. Natrium och druvsocker och jag vet inte vad. Men äsch, om man ska stoppa i sig E-ämnen och annat skit någon gång känns det okej så länge det handlar om tryffelsalami. Det blir ju inte direkt några stora mängder. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback