Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

På väggen eller på hylla?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Lägenheten börjar så sakta, så sakta ta form nu. Soffan är här och igår fick vi hem matta och TV-bord. Börjar verkligen likna ett hem. Mitt nästa projekt (förutom att skaffa alla andra möbler, då) är att fundera på hur jag ska sätta upp min fina Guide to Manhattan-tavla. Ska rama in den i svart tänkte jag och den ska få vara i vardagsrummet. Först tänkte jag att den ska hänga på väggen, men efter jag såg bilden ovan blev jag osäker. Det är ju ändå rätt fint med en tavla på en liten hylla som står på golvet. Med lite böcker och tidningar och ljusstakar kanske vid sidan av. Vad tror vi? 
 

Caroline

Hade också planer på att hänga upp min men så kom den hem från glasmästaren och ställdes på byrån. Passar så himla bra där så den får stanna där tillsvidare :)

2013-01-16, 10:09:17
Hemsida: http://heybaberiba.blogg.se
L

Min står på låg tv-bänk som är lång. Fantastiskt fint!

2013-01-16, 14:45:13
Hemsida: http://iamcharlotte.blogg.se
Paulina Suonvieri

jättefint verkligen! älskar tavlan! svårt beslut är det dock som du säger. jag skulle nog satsa på hyllan, det "fyller" området mer :)

2013-01-16, 15:24:46
Hemsida: http://hundredkitchenstories.blogg.se/
CJ

Fint!

2013-01-18, 11:04:58
Hemsida: http://cjs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback