Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Att tjuvlyssna

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Sitter på Espresso House i väntan på nästa möte. Försöker skriva lite texter som måste bli klara den här veckan men det enda jag kan koncentrera mig på är de personer som sitter bredvid mig. Det är en kvinna som intervjuar människor inför något slags försäljningsjobb och det kommer nya kandidater hela tiden. Otroligt intressant att lyssna på! 

Det är speciellt att lyssna på folk som ska berätta om sig själva på ett så positivt sätt som möjligt. "Absolut, jag är definitivt en teamspelare", "Jag jobbar både självständigt och i grupp", "Jag älskar verkligen att jobba och jag tar alltid med mig jobbet hem för att jag tycker det är roligt". Mycket klyschor, nervositet, forcerad artighet. Undrar om man själv låter sådär när man är på intervju? 
 
Trots att det är lite skamligt att sitta här och lyssna in på andras konversationer så lär man sig mycket. Man kan analysera vad man själv tycker låter bra och inte, och förhoppningsvis få lite bättre koll på hur man själv låter nästa gång man ska sälja in sig själv. 

Bella

Ah sa intressant! Tjuvlyssna ar guld och vad lyxigt att du kunde sitta och suga at dig tips. Njut av NYC

2013-02-16, 18:28:06
Hemsida: http://gabriellasvensk.tumblr.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback