Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Alltså, korv.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Jag har fått total korvmani den senaste tiden. Och inte på fancy-pancy specialkryddad korv i olika smaker, utan helt vanlig hederlig stekt wienerkorv. Och falukorv. Fråga mig inte varför men så är det nu. 
 
I vår lilla lokala ekologiska butik Eat! kan man hitta ekologiska korvar av olika slag och jag köpte tre paket igår. Korv är ju annars rätt fullproppad med tillsatser och konstiga E-ämnen, men dessa är något bättre och, tycker jag, smakar mer.
 
Igår tillagade jag dem med stekt sötpotatismos (det skulle bli vanlig stekt sötpotatis men det mjuknade så mycket att det blev ett slags mos), rödlök, ruccola och ketchup/senap. Så enkelt och världens godaste, jag lovar. Prova vettja! 
 

inthearena.blogg.se

korv är riktigt gott!

2013-02-27, 16:20:41
Hemsida: http://inthearena.blogg.se/
Nastasja

Har precis ätit falukorv här, haha. Hur gott som helst. Sen är sötpotatis är guds gåva till oss på jorden, det behöver nämnas!

2013-02-27, 17:42:40
Hemsida: http://thefoodtrain.blogg.se
Y A S M I N E

Vanlig korv är godast!
Var eko-korven dyr förresten?

2013-02-27, 18:00:40
Hemsida: http://medy.blogg.se
Sara

Ser gott ut :)

2013-02-27, 18:16:42
Hemsida: http://sarajosefin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback