Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Genuint mexikanskt

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Jag var med Frida på mexikanska snabbmatsstället La Neta på söder igår efter jobbet. När jag bodde i New York åt jag ofta lunch på Chipotle och jag har saknat mexmat så väldigt mycket. La Neta är egentligen ett ganska ocharmigt ställe rent atmosfärmässigt men maten var riktigt god och det var dessutom billigt. Två olika smårätter och en läsk för 95 kr, väldigt värt. 

Och bäst av allt: det fanns en hel gigantisk skål med koriander som man kunde ta hur mycket man ville ifrån. Definitivt värt ett besök!  
 

Jenny

Det låter ju toppen! Förutom att det inte var mysigt då... Jag ÄLSKAR Chipotle! Hoppas DET kan komma till Stockholm istället... :)

2013-12-13, 17:53:35
Hemsida: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se
Jennie

Haha, jag älskar La Neta!
Mamma o jag upptäckte det av en slump i somras när vi ville äta mexikanskt och googlade på närmsta mexikanska ställe i stan. Gick dit och älskade det! (Tydigen inte bara vi som gjorde det!) vI åt flera små för 20 kr/st. jag gillar verkligen att de gräddar tortillasen DIREKT där innan man äter dom precis!

2013-12-14, 22:20:56
Hemsida: http://www.misshart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback