Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Hamburgare på Burgersson.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
 
Jag och min kära lillebror (som har kommt in i någon slags tonårsperiod där han gör fula miner på varje bild som tas) var igår och åt på nya Göteborgsstället Burgersson, ett hamburgare i Flippin Burger-stil - fast på andra sidan landet, så att säga. Jag har läst om stället tidigare och eftersom det ligger så nära mina föräldrars lägenhet tyckte jag att det var kul att testa. 
 
 
Burgersson är en mysig liten restaurang som påminner rätt mycket om Flippin Burger i sin inredning och grafiska profil. Det fanns en handfull olika hamburgare att välja mellan; jag tog chiliburgaren med chilimajonäs, chili, ost och sallad medan Josef tog en hederlig cheese and bacon. Min var god men jag tyckte nog att min lillebrors var godare eftersom den smakade lite mer. 

Köttet som hamburgarna görs på kommer från naturbeteskor från närliggande gårdar och det tycker jag att restaurangen ska ha en stor eloge för. Köttet var väldigt saftigt och gott, och bra stekgrad. Det enda negativa jag kan säga om maten är nog egentligen att pommes fritsen var aningen för salta. Fick dricka en massvis med coca-cola för att inte torka ut totalt. 

Överlag var det ett väldigt trevligt besök, goda hamburgare och lagom dyrt (ca 140 kr totalt för hamburgare + pommes). Väl värt ett besök tycker jag! 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback