Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Månadens skönhetsprodukter

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Fick min tredje, och sista, Glossybox idag. Den här gången var temat "Red Carpet" så man fick bland annat röda läppar, ögonskugga. nagel-repair och tandblekning. Just tandblekning är jag en aning skeptisk mot. Har hört skräckhistorier om tänder som vittrat sönder när man använt blekningsstrips och det känns inte så roligt. Blekte mina tänder 2008 när jag satte in mina porslinständer så jag har ju gjort det en gång innan men då var det med UV-ljus hos tandläkaren. Får se om jag vågar mig på att prova den här.. 

Amanda

Vi fick lite olika saker ;) men jag fick också tandblekningen, tänkte faktiskt våga mig på den ikväll så vi får väl se om jag är tandlös imorn!

2013-04-08, 20:01:55
Hemsida: http://alotlikeme.blogg.se
JUNITJEJ

Varför sista?

2013-04-08, 20:51:56
Hemsida: http://www.junitjejen.se
johanna

vi fick en del olika saker, fick läppennan, tandblekningen och ögonskuggan. Men sen fick jag hudkräm (dag och natt *wohow*) och en full size sminkborttagning från garnier. :D

2013-04-08, 22:07:33
Hemsida: http://tigermysig.se
Alexandra

Har du porslinständer? Vad innebär det? ;)

2013-04-09, 12:31:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback