Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Det här med bloggtävlingar.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
7 kommentarer
Jag får ibland erbjudanden från företag som vill att jag ska hålla tävlingar i bloggen där det lottas ut en produkt,  rabattkod eller liknande. Jag brukar aldrig vara med men jag blir ändå alltid osäker på hur jag ska göra. Själv är jag aldrig med och tävlar på andra bloggar och hemsidor eftersom det ofta kräver att man ska länka olika saker och jag orkar aldrig det. Men tycker folk om att vara med i tävlingar i bloggar? Det kan ju vara trevligt om det uppskattas, men det är samtidigt viktigt att det inte känns fake eller för långt bort från min egen personlighet. Vad tycker ni? Tävlar ni? Hade varit intressant att höra! 
 
 

Liie

Jag tävlar, men bara om det är något jag verkligen vill vinna och om tävlingsuppgiften tilltalar mig. Delar aldrig en tävling, varken på bloggen eller facebook så dom hoppar jag över.

Sen tävlingar jag själv håller i måste självklart passa in i vad jag bloggar om i övrigt, och företaget som sponsrar måste vara ett jag gillar. Som du säger, det ska inte kännas fake.

Men en tävling om en sak som passar in i ens blogg tycker jag kan "förstärka" bloggen, om man nu kan säga så. Det ger något för alla, läsarna kan få något de är intresserade av, man själv får lite mer besökare och att bli sponsrad visar ju att företaget tror på ens blogg och det är ju alltid kul, och företagen får lite uppmärksamhet.

2013-04-15, 17:53:05
Hemsida: http://heyli.blogg.se/
Sara

Personligen tycker jag tävlingarna oftast är irriterande inlägg som jag scrollar förbi, men det är ju skönt att man just kan scrolla förbi till skillnad från reklamen på vissa sidor som fläker upp i popuppfönster hehe

2013-04-15, 17:55:02
Hemsida: http://thevelvetpond.blogg.se
Malin - MalinBelle.com

Jag älskar tävlingar eftersom jag brukar ha tur att vinna en hel del. :) Men självklart ska det vara tävlingar där man kan vinna något man faktiskt gillar, och inte någon random sak eller något helt onödigt.
Det finns ju de bloggar som tävlar ut allt möjligt, både onödiga & nödvändiga saker, och de kan man ju bli lätt irriterad på om tävlingarna börjar ta över hela bloggen.
Men så länge det är tävlingar som du själv gillar och som du själv skulle vilja vara med i, så tycker jag att det är bra! :)

2013-04-15, 18:44:24
Hemsida: http://MalinBelle.com
ellie

jag tycker det är kul med tävlingar, har aldrig vunnit något men kan vara med i någon lite då och då. Men aldrig om det är massa krångel med att delta :/

2013-04-15, 21:45:04
Hemsida: http://ellielindh.wordpress.com/
Paulina Suonvieri

jag tävlar aldri gom det inte är något jag VERKLIGEN vill ha eller behöver/ eller ger bort till en kompis/syster. det är dock inte ofta jag tävlar, för varje gång jag ser en tävling på en blogg så kommer tanken upp i huvudet om att bloggen endast är till för att företaget ska få "uppmärksamhet"...

2013-04-15, 22:03:04
Hemsida: http://hundredkitchenstories.blogg.se/
Amanda

Jag tycker det är jätteroligt med tävlingar! Dock uppskattas tävlingar där reglerna för att vara med är enkla och man slipper göra tjugosju olika saker för att vara med... Men t.ex. något enkelt som att "gilla" företagets facebooksida eller välja ut den produkten man skulle vilja vinna från företagets hemsida tycker jag är helt okej! :)

2013-04-15, 22:28:10
Jennie

Orkar allt som oftast inte med alla moment som ska göras. Är inte heller glad åt att lämna ut mailadresser så det blir massa reklam på den. Har någon gång varit med, men vill då att det verkar seriöst och inte från något udda företag.

2013-04-15, 23:07:59
Hemsida: http://morsa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback