Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Pannkakskväll

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Martin och Alex kom hem sent ikväll så vi bestämde oss för att göra något enkelt - pannkakor. Sprang ner och köpte lite roliga tillbehör till våra dinkelpannkakor: 
 


Blev supermegaglad när jag såg att de hade fått in Nöt-Creme i paketform. Har ätit Nöt-Creme sen jag var liten och älskar det, så tänkte att det måste ju passa bra till pannkakor. 
 
Köpte även något jag velat prova ett bra tag - kokossocker. Även om det innehåller lika mycket kolhydrater som socker och därmed inte egentligen är så mycket nyttigare så läste jag att det har ett högre värde av järn och andra mineraler som jag inbillar mig är bättre för mig än vanligt raffinerat socker. Smakade riktigt gott, lite kolasmak, typ som muscavadosocker. 
 


Nam, nam. Pannkakor blir man fan aldrig trött på, hur gammal man är. Utlåtandet om Nöt-Cremen blir nog dock att även om det är sjukt gott som godis så blir det en aning för sött på pannkakor. Hade vanlig sylt och grädde på min nästa portion, det funkar alltid. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback