Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Man jobbar hårt när man går på Berghs.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Maaah, jag är helt slutkörd i huvudet. Det är söndag och jag har spenderat 7 timmar i skolan. Vi har presentation imorgon för ett projekt vi har jobbat med i drygt en månad och vi behövde få till det allra sista för att se till att presentationen går bra imorgon. Det tog sin lilla tid. Nu vill jag egentligen bara sova men jag har en massa andra grejer att göra också, t ex läsa en rapport på 26 sidor. Nu är ni allt bra avundsjuka va! 
 
Men jag ska inte klaga. Jag går på Berghs. Det är värt all övertid i världen. 
 
Mitt fina lilla saknade rum i NY 
 

Martina

Hejsan!
har följt din blogg ett tag, men jag måste ha hoppat över något inlägg eller så. Eller så har du inte skrivit om det.. Men varför och när flyttade du hem ifrån NY? (sist jag läste om det, så åkte du hem över sommaren. om jag inte minns fel?) :-)

ps. väldigt fin blogg har du!

Svar: Hej!
Jaaa, du kanske har missat att jag skrivit om det, men jag kom in på Berghs School of Communication här i Stockholm och valde att hoppa på det. Det är riktigt svårt att komma in så det hade varit dumt att inte ta chansen, och dessutom är det här programmet lite mer inriktat på det jag vill göra i framtiden. Saknar såklart New York men trivs riktigt bra här också :-)

Tack snälla och ha en mysig kväll!
Kram, Sofie
Sofie Lundberg

2012-09-30, 20:54:39
Hemsida: http://mnahkala.blogg.se
Lotta

Vad fick du betala för att bo i det rummet i NYC?
Härligt att det går bra i skolan du börjat i :-)

2012-10-01, 19:56:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback