Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Hjärnspöken

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer


Ny dag och ny lång dag i skolan - dock den sista för veckan! Igår hade vi inga lektioner men vi satt med grupparbeten från tidig morgon till sen eftermiddag. Roligt men krävande. Min hjärna håller bara på att vänja sig vid att vara påslagen så ofta som den måste vara på Berghs. Man måste alltid hitta på nya idéer, alltid vara kreativ. Det krockar lätt och blir kortslutning i tankarna. Det är stor skillnad från hur jag pluggade i New York, där det mer handlade om att läsa några kapitel per vecka och ha en stor uppgift per termin ungefär. Här har man hyfsat stora projekt hela tiden, parallellt dessutom. Det krävs mycket av en. 

Men jag gillar det! Även om jag är dödstrött på kvällarna och ibland fastnar i min tankegång är det sjukt kul att få tänka ut nya idéer själv eller tillsammans med sin projektgrupp. Man lär sig massor om sig själv och hur man fungerar i olika situationer. Det känns väldigt motiverande och inspirerande. 
 
So, here we go again! 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback