Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ännu en bra burgare

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
I går kväll var jag, Martin och Alex på ett himla trevligt ställe, Grill Ruby i Gamla stan. För det första - gud vad fint  det är i gamla stan! Jag har inte varit där sen vi var på klassresa i gymnasiet men det känns som det är ett ställe man borde återkomma till oftare. Så himla mysig del av Stockholm. 
 
Anyway, min vana trogen tog jag en hamburgare. Jag funderar seriöst på att bli hamburgerrecensent om det skiter sig med allt annat, det är så himla gott och man upplever alltid något nytt. 
 
Grill Ruby hade en supergod hamburgare med ost och bacon. Jag bad att få den medium-rare (gillar när mitt kött är snudd på rött) och det blev helt perfekt. Två tillbehör fick man till huvudrätten så vi delade alla tre på pommes, sweet potato gratin, bearnaisesås och cole slaw. Gottigottgott. 
 
(och om ni undrar varför mina bilder nedan ser lite funky ut är det bara för att jag har lekt med mitt nya redigeringsprogram Snapseed) 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback