Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Stulen iPhone och räkmacka.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Idag hade vi en superintressant föreläsning i skolan, med marknadschefen på SATSEva Lundström. Jag börjar mer och mer inse att jag nog hellre jobbar på en marknadsavdelning än en byrå, och det var kul att få höra lite hur hon jobbar med strategi och marknadsföring där. Och självklart fick jag ett extremt sug att bli medlem på SATS! 
 
Under lunchen mötte jag upp Martin, Alex och deras kusin Eveline på lunch i Östermalms Saluhall. Vi åt på Tysta Mari och hade supertrevligt. ÄNDA TILLS EVELINES MOBIL BLEV STULEN! Helt sjukt, hon hade precis pratat i den och lagt den i sin jackficka, och i nästa ögonblick var den borta och avstängd. En ficktjuv hade alltså fått tag på den, förmodligen när vi stod och valde mat. Vad är det för människor egentligen?!
 
Nåja, det blev i alla fall en riktigt god lax- och räkmacka med avocado. Alltid något.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback