Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Sorglig fredag

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Okej. 
 
Klockan är 05:07 och jag har legat vaken i ungefär två timmar, pigg som en nötkärna. Kvällen spenderades helt själv hemma med en pan pizza och godis medan min pojkvän är ute med sina vänner på middag och (uppenbarligen, eftersom han fortfarande inte är hemma) utekväll. Har känt mig så sorglig att ni anar inte. Och jag kan verkligen inte sova heller, trots att jag har värk i ögonen av trötthet. Vad gör man? Försöker hålla sig vaken och börja dagen? Eller sveper ett glas rödvin så att jag somnar lättare? 
 
Förlåt för klagandet men ibland får man tycka synd om sig själv. 
 
Det lättade dock lite när jag såg bilden pappa la upp för några veckor sen. Stackars lilla pappa, 4 L målarfärg trillade rakt ner på bilsätet. DÅ kan man tycka synd om sig själv: 
 
Bilen snodd från min kära syster

Lotta

Det där med målarfärg är fruktansvärt. Det går knappt och få bort. Jag lyckades göra nästan detsamma. 1 liter målarfärg på mitt gamla trägolv. Då var tårarna nära vill jag lova och slipa golv är inte det billigaste och verkligen inte byta ut en skinnklädsel i en bil. Fy!

Hoppas det löste sig med sömnen :) Ha en fin lördag!

2012-10-13, 14:14:32
Hemsida: http://iamcharlotte.blogg.se
anna

omfamna ensamheten. då är den fantastisk!

2012-10-13, 15:58:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback