Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Onsdagsfirar ordentligt!

Skriven .
Placerad i "Mat, "
2 kommentarer
Idag är en dag av lättnad och glädje. Gjorde min presentation tidigare och det gick precis så bra som jag hade hoppats. Jag tror inte ni förstår hur skönt det känns att vara klar.
 
Och bäst av allt - nu har vi INGENTING att göra. Ingenting att behöva finurla på, ingenting att behöva analysera, ingenting att sitta framför datorn och jobba med. Jag förstår att den här stunden blirt kort eftersom nästa uppgift förmodligen väntar runt hörnet, men det känns så skönt att bara få stänga av hjärnan för några dagar. Missförstå mig inte, jag tycker skolan är fantastiskt roligt och utmanande på ett underbart sätt, men som allt annat som kräver mycket av en tar det på krafterna. Och ibland behöver man ladda batterierna, så att säga. 
 
Så idag har jag firat! Först tillsammans med bästa klassen på en bar mitt emot skolan. Drack tre glas vin (30:- styck, så ni kan ju tänka er vilken sorts bar det var) och blev sådär lagom gladrusig. Gick därefter och mötte upp Martin på deras nya kontor på Birger Jarlsgatan, superfint i helt fantastiska lokaler mitt på Stureplan. Vi bestämde oss för att vi både skulle fira våra framgångar och gick till Bisto Rigoletto med hans pappa och bror.

Jag beställde Surpise du Chef, som bestod av gratinerad oxfié med tomatsallad och Café de Paris. Underbart gott efter en lång dag! 
 
Nu somnar jag. Imorgon förtjänar jag sovmorgon. Godnatt! 
 
 
 
 

Karin O

Gör du rätt i:D

2012-10-18, 03:13:23
Hemsida: http://kakansemlanoliven.se/
Martina

Verkar som en mysig kväll :) Alltid mysigt å fira lite, hoppas du får en lika bra dag idag :)

2012-10-18, 09:13:54
Hemsida: http://annamartinas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback