Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ny lägenhet, maybe baby?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Vi var på en visning idag och lägenheten var så himla, himla mysig. Mitt i stan, perfekt storlek, UNDERBART kök och ja - helt enkelt perfekt. Det enda som man skulle kunna ändra är väl badrummet, som är mycket fräscht men kanske inte helt i vår smak men det är ingen brådska i så fall. 

Alltså, så fort vi (eller ja, Martin men det känns som att det är jag också) köper så kommer jag bli besatt av inredning tror jag. Så himla spännande att för första någonsin skapa sitt alldeles egna hem från början. 
 
Jag vet att jag frågade om det för några veckor sedan och fick jättebra tips men man kan ju aldrig få för mycket, så har ni några bra tips på inredningshemsidor/bloggar, dela gärna med er! 
 

Jenny

Måste bara tipsa om en underbar vän till mig!
Hennes blogg är full av intedningsrips, mode och träning! :) En härlig blandning av allt! www.denicelindell.wordpress.com

Sen kan du ta en titt på en toppen hemsida också: www.soluppgangen.se :)
Kram!

2012-10-23, 23:51:08
Sandra

Hur träffades du och Martin? :)

Svar: Vi träffades för huuuundra (sju) år sen när jag gick i skolan i Båstad och han också. Jag var kompis med hans lillebror, Alex, och ja.. på den vägen är det :-)
Sofie Lundberg

2012-10-24, 10:40:03
Hemsida: http://sandradejin.blogg.se
Magdalena

thedecorista.com:)

2012-10-24, 21:04:24
Emeline

Du kan läsa min inredningsblogg ;)

www.designbyemlson.blogg.se

2012-10-26, 18:46:43
Hemsida: http://designbyemlson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback