Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Mäklarfusk.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Jag och Martin satt och kollade på lägenheter på Hemnet hela kvällen igår. Vet att alla alltid tjatat om att man kan sitta framför hemsidan i timmar och bara titta på alla fina bilder, men jag har inte riktigt förstått grejen förrän igår. Kanske för att det är mer "på riktigt" när man faktiskt letar. 

Men jag la märke till en grej som var lite lustig, och det var hur alla mäklare retucherar bilderna. Bland annat märkte jag att många av lägenheterna hade vackra, sprakande brasor men att om man tittade noga var många av eld-bilderna påklistrade. Hyfsat skickligt gjort men man såg ändå att det inte riktigt synkade med resten av bilden när man tittade noga. 
 
Egentligen gör det inte så mycket. Det är ju inte mysighetsfaktorn man köper direkt och jag förstår att mäklarna skapar lite extra stämning för att få alla de här människorna som sitter på Hemnet att börja dregla. Men när jag såg det här kunde jag inte låta bli att skratta lite för mig själv. Moln är tydligen väldigt viktigt, så viktigt att man väljer att ha med exakt samma i tre bilder (som dessutom är tagna ur helt olika vinklar): 
 

Rebecca

HAHAHAHA

2012-10-04, 10:12:25
Hemsida: http://rebeccacecilia.blogg.se
Sandra

Haha, gud så roligt!

2012-10-04, 12:17:16
Hemsida: http://glagla.blogg.se
Elin Löwstedt

Haha, så knäppt! Det märkliga är väl att vilja retuschera bort en blå himmel? Om det nu är så. Eller så var det ett grått regnmoln där egentligen? ;)

2012-10-05, 07:04:01
Hemsida: http://elinlowstedt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback