Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Kul dag!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
God förmiddag! Idag är det en fullspäckad dag: 
 
- Mitt första utvecklingsamtal med vår ämnesansvariga Geta. Lite pirrigt, men det ska bli kul att få sitta ner och prata lite om min erfarenhet på Berghs so far. 
 
- Tendensdagarna på Berns. Vår klass hjälper till idag på en föreläsningsdag för branschen så dit ska jag springa efter utvecklingssamtalet. Jag har inte någon specifik uppgift eftersom jag inte kunde vara där hela dagen men vi får komma dit och lyssna på föreläsare ändå. Kan bli intressant
 
- Berghs Bar. Den första Berghs-baren hålls idag av SKPR-klassen. Det innebär en kväll på skolan med bar och mingel, med både elever och branschfolk. Den här gången är det sponsar av Ice Bar by Ice Hotel, så man kan ju tänka sig att de byggt upp något coolt i lokalerna inför kvällen. Efteråt går vi nog vidare till Berns. 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback