Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Kryddor DIY

Skriven .
Placerad i "Mat, "
2 kommentarer
Sist jag var på IKEA köpte jag en lite rolig grej: ett litet kit där man kan odla egna kryddor. Jag sådde fröna för ungefär två veckor sedan och nu har det börjat växa fram små blad. Känner mig som en liten trädgårdsmästare när jag går och känner och vattnar och luktar. Hoppas att de håller tills de är fullvuxna, .

Camilla

Åh dom där stod jag också och pillade på i måndags på Ikea. Jag sådde basilika själv i våras och fick fin fina plantor, men fick små kusar på dom :(

Svar: Hmm, jag undrar hur man undviker sånt? Jag har verkligen noll erfarenhet av att odla saker, men hoppas att jag slipper små kusar på mina i alla fall :-)
Sofie Lundberg

2012-10-03, 22:18:13
Hemsida: http://www.jeanpilla.blogg.se
Rebecca

Hejhopp! Älskar din blogg och måste bara säga att du levt min dröm, d.v.s. bott på Manhattan! oh my...!!! Dock är jag en liten nykomling här och bara för att jag är så nyfiken måste jag fråga; Ska du åka tillbaka och studera färdigt? När jag läste äldre inlägg såg det nämligen ut som du hade nått/några år kvar, men jag kanske har misstagit mig?
Kram

Svar: Hej och tack så mycket :-)
Nej jag är faktiskt färdig i New York! Tänkte först vara där i fyra år men valde att bara göra min två-åriga degree eftersom jag kom in på Berghs här i Stockholm. Så det blir inget mer New York tyvärr, även om jag hoppas på att få åka dit snart igen och hälsa på alla mina vänner! Kram
Sofie Lundberg

2012-10-03, 22:37:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback