Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Inspirationboard.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Är som sagt inne i min lilla inredningsbubbla, så i söndags kväll när jag inte hade något speciellt att göra fick jag ett ryck och bestämde mig för att göra en inspirationboard. Jag förvånade faktiskt mig själv, för jag har aldrig varit speciellt pysslig och brukar tröttna på att jobba med händerna efter bara en kvart, men nu satt jag i flera timmar totalt koncentrerad; klippte i tidningar, klistrade, pusslade, skrev små skyltar etc. Jättekul! 
 
 
Jag och Martin har ganska olika stilar så vi har försökt hitta något slags mellanting som vi båda kan tycka om, en mix av våra två stilar helt enkelt. Och ungefär såhär blir det då:
 
- naturfärger i beige och brunt
- inslag av svart, vitt och grått
- färger som kommer från levande växter och frukter, och små accenter här och där. 
 
Vad ska man kalla den mixen? Oh well. Lättare sagt än gjort i alla fall, för nu väntar ju det faktiska inköpandet av möbler och alla andra tusen saker som man behöver när man köper en helt ny lägenhet utan att äga en enda pryl själv. Men det ska bli så kul! Såhär blev min inspirationboard i alla fall: 
 
 

Veronika

inspirerande!

2012-10-29, 22:31:22
Hemsida: http://veroniqa.blogg.se/
Caisa

Vilken snygg mood board du klippt ihopp :)

2012-10-31, 19:49:58
Hemsida: http://casadecaisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback