Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

God morgon!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Har inga lektioner idag och det känns välbehövligt. Har en hemtenta som ska skickas in imorgon kväll och som jag tyvärr inte känner att jag lyckats få ett bra grepp om. Det kommer förhoppningsvis! 
 
Igår var vi på en visning på en lägenhet nästan precis vid Stureplan. Den var fin inte helt perfekt, så vi kommer titta vidare. Ska gå på några visningar i helgen också. Jag tror det viktigaste är att ha lite is i magen och inte ta ett förhastat beslut bara för att det är så himla spännande att köpa en helt ny lägenhet. 
 
Hade middag på kvällen här med Tord och Marika, min gudmor. Det var supertrevligt och maten blev bra, precis som jag hade hoppats. Bakade både det ena och det andra som en riktig liten husmor, ska visa sen. Nu ska jag snart iväg en stund och sen börjar pluggandet! 

Lotta

Kolla lägenheter i Vasastan/Birkastan. Det är otroligt mysigt :-)

Svar: Ja vi kollar både Vasastan och Östermalm för tillfället :) Har inte så bra koll på Vasastan men tycker att verkar mysigt i alla fall!
Sofie Lundberg

2012-10-11, 17:39:25
Hemsida: http://iamcharlotte.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback