Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Brandfarlig

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Ledig från skolan idag. Det har varit mycket ledighet på sistone känns det som, men som sagt, nästa vecka kommer det igång på riktigt igen och då kommer man vara glad att man fick lite tid att bara njuta och göra ingenting. 
 
Har städat lägenheten nu på förmiddagen och om en stund ska jag ner till Martin, vi ska äta lite lunch någonstans. Kanske Saluhallen, eller Riche. Mysigt, och en bra anledning att ta mig utanför lägenheten en regnig tisdag som denna. 
 
Jag köpte så fina rosor igår som jag har ställt på soffbordet. Tände lite ljus nu på morgonen när jag drack te, blev så himla fint i kontrast med vädret utanför. Var dock tvungen att släcka ljusen efter bara några minuter då jag kände att det började lukta bränt och upptäckte att lågan höll på att elda upp blombladen, haha. Pappa har alltid sagt att jag kommer bränna ner hemmet någon dag eftersom jag alltid glömmer att stänga av ugnen och liknande. Kanske något att jobba på? 
 

Karin O

Rosor och tända ljus, MYS, så fint!

2012-10-31, 11:25:43
Hemsida: http://kakansemlanoliven.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback