Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Att vara mobbad

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Kom över en app till Facebook idag från organisationen Friends, Mobbingsimulatorn. Någon som har sett den? Tycker den cirkulerar på Facebook hejvilt just nu. 

Appen handlar om att man ska få känna på hur det är att bli mobbad av sina "vänner", och den simulerar hur din Facebooksida hade sett ut om en massa människor du är vän med skrev elaka saker. Bland annat såhär såg det ut på min profilsida: 
 
Tycker idén är supersmart. Även om man vet att det inte är på riktigt fylls man av en obehaglig känsla, och den växer sig starkade för varje nytt meddelande man får. Att bli kallad hemska saker känns fruktansvärt, ovsett om det är datorgenererat eller ej. Förhoppningsvis ger kampanjen effekt och får folk att tänka efter. Mobbing är fan det hemskaste som finns. 

Thilia

Fy va hemskt att det är jag som har skrivit CP MONGO mm. Känner mig verkligen som en dålig människa:( förlåt Sofie! Men riktigt smart idé, även "mobbaren" känner sig träffad!

Svar: Haha eller hur är det läskigt! Sorry att du fick rollen som elaking här, men när du gör simulatorn är det kanske jag som kallar dig hemska saker? Haha. Men ja, en superbra idé :) Hoppas allt är bra!
Sofie Lundberg

2012-10-11, 21:13:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback