Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tips: Bianchi Café & Cycles

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Cykelbutik + café. Inte den mest tippade mixen av verksamheter, kanske. Och det är rätt underligt när man kommer in i entrén på Bianchi och det första man möts av är cyklar i både tak och på golvet, mitt i rummet. Men när man tänker efter är det ju helt genialiskt! Bianchi är ett anrikt italienskt cykelmärke med en historia som sträcker sig långt bak i den italienska hantverkskonsten, och vad bättre att kombinera det med än det äkta italienska köket? I skolan pratar vi mycket om storytelling, att i sitt varumärke hitta en relevant historia som skapar en emotionell koppling till kunden, och det tycker jag verkligen de lyckats med här. 
 
Cafét är mysigt och har världens godaste italienska kaffe. Åt också en vaniljcroissant när jag var där sist, riktigt bra den med. Mycket folk, härlig stämning, god mat - och så cykelverkstaden längst in i butiken. Väl värt ett besök! Ligger på Norrlandsgatan 20.  
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback