Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

On my wish list

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Efter lussekatten igår kom jag i lite julstämning så jag satt och tänkte på vad man skulle kunna önska sig i julklapp. Det är ju alltid roligt att göra en liten lista, även om man självklart inte förväntar sig att man ska få allt som står på den. Det är väl bara lite mer vad jag vill ha just nu, oavsett om jag köper det själv eller får det av någon annan. Såhär blev det: 
 
Inte så otippat kanske? Efter jul ska vi flytta in i nya lägenheten så en massa fina saker till hemmet är ju välkommet. Fick svar på mitt mail till David Ehrensthråle och han sa att de kommer nylansera "Guide to Manhattan" (på bild ovan) inom kort. Hoppas, hoppas, hoppas jag hinner få tag i en! 
 
Det tråkigaste som finns är ju att köpa saker som gymkort och tunnelbanekort. Är man dessutom student blir dessa saker en riktigt tråkig börda varje månad. Så något sånt i julklapp hade verkligen underlättat och förgyllt min vardag. En flygbiljett till New York så att jag kan åka och hälsa på alla mina vänner hade inte heller varit helt fel. 
 
Och nu menar jag inte själva garderoben som en möbel, utan det faktiska innehållet. Jag har inte kunnat shoppa en pinal på flera månader (okej, en halsduk har jag köpt. Och strumbyxor.) så min garderob är så oinspirerade så att jag dör. Varenda plagg jag äger är tröttsamt att ens titta på! Så ett presentkort på Zara eller H&M hade varit fantastiskt, eller bara en ny tröja och ett par skor. Vad som helst som gör att jag inte känner mig som en gråsugga! 
 

steph

gillar verkligen din blogg, så sjukt intressant med New York och Berghs, precis de tankarna jag funderar på att göra!! :) kram

Svar: Vad roligt att du gillar min blogg, superkul att höra, tack :-) Och jag, säger go for it! New York är världens mest fantastiska stad och att få möjligheten att bo där i några år är det bästa jag nånsin gjort!
Du ser ut att ha en väldigt spännande vardag också när man tittar på din blogg. Vad jobbar du med? :-) Kram
Sofie Lundberg

2012-11-01, 19:35:19
Hemsida: http://carolinesworld.net/stephie
steph

Jag jobbar med PR på ett klädmärke som heter clubs and spades bland annat och så jobbar jag lite som stylistassistent och grafisk formgivare! Tog studenten i somras så just nu så frilansar jag typ bara! :)

Svar: Låter väldigt spännande! :-)
Hoppas du får en mysig helg! Kram
Sofie Lundberg

2012-11-02, 00:55:04
Hemsida: http://carolinesworld.net/stephie
Karin

Så mkt fint:)

2012-11-02, 03:07:59
Hemsida: http://endorfinkickar.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback