Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Mina absoluta favoritsaker

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
 
(utan inbördes ordning) 
 
1. MIN KAMERA 
Jag fick min Nikon D7000 förra julen och har använt den i princip varje dag sedan dess. Det är riktigt kul att fotografera, och även om jag fortfarande är på amatörstadiet tycker jag det är roligt att lära mig och se att lyckats utvecklas åtmistone lite på ett år. 
 
2. MINA ARMBAND OCH RINGAR
Jag har fem ringar i guld och silver, och ett antal armband i silver, som jag älskar. Ibland glömmer jag att sätta på mig dom på morgonen men försöker att använda dem så mycket det bara går. En del av dem är studentpresenter och andra har jag köpt själv när jag jobbade på Juvel & Design. 
 
3. MITT GOSEDJUR
Björne. Min allra bästa vän när jag var liten, och fortfarande sover han i min säng varje natt. Martin tycker väl det är halvkul när jag lägger Björne emellan oss som att han är en bebis, men jag hade inte velat ha det på något annat sätt. Han börjar bli riktigt sliten men jag tror att jag kommer ha kvar honom tills jag blir gammal. 
 
4. MIN VÄSKA 
Jag blev otroligt bortskämd förra julen. Förutom kameran fick jag även den här fina Mulberry-väskan av Martin. Använder den alltid och tycker så mycket om den. Min första riktiga fina väska! 
 
5. MIN FAVORITBOK 
Dorian Gray's Porträtt av Oscar Wilde är min favoritbok alla kategorier och jag har läst den typ 9 gånger. Varje gång jag gör det upptäcker jag något jag inte gjort förut; en ny detalj eller en annan infallsvinkel. Efter att ha läst den typ 4 gånger köpte jag en lite finare inbunden utgåva och den har nu huvudplatsen på mitt nattduksbord 
 
6. MITT S-HALSBAND
För några år sedan såg jag ett så fint halsband i en tidning, eller om det var på en blogg. En tjej hade ett litet, litet D i guld runt halsen, och jag blev helt kär. Frågade guldsmeden på jobbet om han inte kunde göra ett sånt till mig också, och det gjorde han. Nu har jag på mig detta varje dag. Funderar på att skaffa ett i silver också, så att man kan byta lite då och då. 
 

Fridah

Känns bra att jag inte är den enda som har en gammal kär nallebjörn som får sova med mig och killen varje natt, hihi:) Kram!

2012-11-27, 10:12:59
Mel Moonchild

Jag har ALLTID velat läsa The Picture of Dorian Gray, men jag är så kräsen så jag vägrar att läsa den om den inte är ett gammalt, engelskt exemplar. Vilket jag inte har lyckats hitta än. :/

Svar: Läs den! Även om du hittar ett fult, modernt exemplar. För den är verkligen fantastisk :)
Sofie Lundberg

2012-11-27, 10:55:37
Hemsida: http://melodymoonchild.blogg.se/
M

Jag har fortfarande Drömnalle som får sova i sängen. Undrar om Frida fortf har Doddan... :)

Svar: Haha åh jaa, vi var verkligen helt besatta av våra små nallar. Men så mysigt att ha dem kvar :)
Sofie Lundberg

2012-11-30, 21:15:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback