Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Lite nyttigare popcorn.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
 
Jag poppade popcorn igår när vi kollade på film. Det är verkligen mitt favoritsnack, slår chips och ostbågar med hästlängder! Läst någonstans att man kan poppa popcorn i kokosolja så jag testade det, fast jag tog 50% kokosolja och 50% smör för smakens skull. Blev jättegott! Och det känns mycket bättre att poppa själv än att köra micropop. Inte för att jag har något val, eftersom vi inte har en micro i lägenheten.. 

Emelie

Jag poppar enbart i kastrull då det är tio gånger godare än micropopcorn och dessutom känns det liite nyttigare :)

2012-11-19, 16:00:00
Anonym

jag kör alltid på micro-pop, jag lyckas jämt bränna popcornen i kastrull.. har jag för lite smör eller vad beror det på?

2012-11-19, 20:14:38
Nicolinafoto

Brukar bara poppa popcorn i micro, men kanske ska testa och poppa i kastrull. Vad är det som ska göra popcorn nyttigare med kokosolja? :)

Svar: Kokosolja ska vara en av de nyttigaste oljorna man kan få tag i, den ska tydligen hjälpa en att gå ner i vikt och få lägre blodtryck och såna saker. Egentligen ska man nog inte värma upp den egentligen eftersom man dödar mycket nyttigheter på det sättet, men jag tänker mig att det fortfarande finns en hel del bra saker kvar i de färdiga pop-cornen :)
Sofie Lundberg

2012-11-21, 20:43:18
Hemsida: http://nicolinasfoto.blogg.se/
Annah

ååhh guu jag kolla oxå på film igår
vilken såg du?
kanske är vi släkt?

2013-01-08, 02:03:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback