Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Fyra inköp på mässan

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
1. Ekologisk shampoo och balsam 
Om ni följt min blogg vet ni att jag letat efter ett bra ekologiskt/naturligt alternativ för håret men det har inte varit helt lätt. Så när jag stötte på detta på mässan blev jag glad. Visst innehåller flaskorna en del tråkiga saker om glycerin etc., men mestadels är det bara oljor och vitaminer. Förhoppningsvis är det bra! 
 
 
 
2. Kryddblandningarna Jättegott från Tina Nordström
Det här är en för mig helt ny produkt och jag drogs till monterns färgsprakande inredning, den var verkligen så härlig. Jag började prata med killarna som jobbade där och det visade sig att en av dem var kockarna som tillverkar kryddblandningarna tillsammans med Tina. Han pratade om hur de är gjorda (inga tillsatser, inga konstiga ämnen, bara äktra kryddor) och var så snäll att han gav mig en hel påse full med olika sorter. Kul att använda när man vill prova ett nytt sätt att krydda men inte har så rolig fantasi! 
 
 
 
3. Ekologisk bearnaisesås
Yay! Näst-bästa alternativet efter att göra den själv, och eftersom jag älskar bea men inte orkar krångla med att laga det hela tiden är det här helt perfekt. Den här produkten är helt ny och såldes för första gången på mässan. Den innehåller inte konstigheter och smakar jättegott! 
 
 
 
4. Tryffelsalt
Tryffel är verkligen en av de godaste sakerna som finns så när jag såg det här saltet var jag tvungen att köpa det. även om burken miniliten och kostade 89 kronor. Vi hade det på klyftpotatis igår och det smakade gudomligt. 

vildblomma.blo.gg

åhh, kryddorna och tryffelsaltet! <3

2012-11-10, 14:35:32
Hemsida: http://vildblomma.blo.gg/
Åsa

Jag har det där schampot och ett tips är att göra 2-3 omgångar vid varje tvätt. Och var beredd på att det inte löddrar så bra i håret om du haft produkter i det. Men jag håller fast vid schampot. Bättre än många andra! Jag har hört att rosenserien har ett jättebra schampo om du behöver tips :)

Svar: Tack för tipset :-) Jag provade det igår och det funkade superbra! Jag har så tunt hår så det räcker nästan med en gång, tyckte det löddrade helt okej. Känns skönt att veta att man nu inte har en massa konstiga ämnen i håret.
Sofie Lundberg

2012-11-10, 15:44:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback