Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Dags för praktik.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Det känns som att jag satt vid datorn hela dagen igår och bara skrev mail, personliga brev, uppdaterade CV, surfade information om saker och en massa annat. Var helt död i hjärnan när jag gick och la mig.
 
Vi har ju praktik i början på nästa termin och även om det är långt kvar så känns det bra att börja kolla på det redan nu. Det finns liksom inte hur många platser som helst, och eftersom alla på Berghs ska ut på praktik samtidigt (tror jag) måste man vara ute i god tid för att få något bra. Just nu funderar jag på om jag vill vara på reklambyrå eller på en markandsavdelning. Finns fördelar med bägge, så jag får tänkte lite på det.
 
Har i alla fall bokat in lite möten och så med folk jag har mailat, så får vi se vart det leder. Det ska bli sjukt spännande i alla fall! 
 
 

tildamilda

Har du några tips hur man lyckas få till ett personliga brev/CV?

2012-11-08, 18:51:15
Hemsida: http://tildaadahl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback