Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

En sorglig start på dagen

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Vaknar tidigt denna lördagmorgon, glad och lite helgpirrig i magen, och det första jag får läsa är det här. Morgonen blir plötsligt väldigt mycket mindre fågelkvittrig. Hur jävla sjuka är människor? HUR SJUKA? Det är helt ofattbart för mig att man kan vara så ond, så empatilös, så full av hat. Alltså, det är en 90-årig tant. Hur svart i sinnet är man för att kunna göra något sånt? Jag vill gärna tro att människor i grunden är goda, men det är inte lätt när man får läsa sånt här. Läs artikeln. 
 
 
 

Frida 15

Jo visst är det sjukt att folk kan göra så och det är rent fruktansvärt men så är det tyvärr. Det finns elaka människor som förmår sig göra något sådant :O Det jag dock tycker nästan är värre är hur folk kan gå förbi och inte hjälpa :O

2012-11-17, 19:26:32
Anonym

men fy, helt sjukt!

2012-11-18, 13:18:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback