Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

En annan hamburgerkategori

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Egentligen känns det inte helt rätt för mig att prata om McDonalds, eftersom deras standard är långt ifrån det jag brukar kräva när det gäller riktigt bra burgare (de 6 bästa listar jag här). 

Men ibland är man ju faktiskt bara trött efter en lång lördagkväll och kroppen skriker efter något snabbt, fett och billigt. Och då är McDonalds en rätt tacksam liten promenad bort. De är ju inte den största snabbmatskedjan i världen för intet! Och nu har jag provat två av de hamburgare som är en del av deras nya kampanj MyBurger, där vanliga kunder har fått komponerar ihop sina egna favoriter. Kul idé tycker jag, det är alltid spännande att få prova något nytt. 
 
 
Sweet Bacon BBQ
Innehåll: bacon, rostad lök, Emmentaler-ost,  sweet chilisås, BBQ-sås, salad, tomat 
Betyg: 4/5 (McDonalds-standard) 
 
Blev faktiskt väldigt positivt överraskad av den här hamburgaren. Massor med grejer på vilket kanske låter lite överdrivet men det funkade faktiskt hur bra som helst. Den var ganska spicy, vilket jag gillar, och den rostade löken gjorde att den blev knaprig. Ovanligt mycket smak för att vara McDonalds. 
 
 
McMild & Cheese
Innehåll: två sorters ost, lök, sallad, "smakrik yoghurtsås"  
Betyg: 2/5 (McDonalds-standard) 
Den här åt jag idag. Stod och valde mellan min favorit double cheeseburger och McMild men tänkt att jag ju måste prova något nytt när det finns tillfälle. Men så värst nytt kändes det inte, för den smakade precis som en McFeast. Jag vet inte ens vad som är skillanden? Exakt samma sås, och osten smakade typ ingenting alls. Enda skillnaden är att den är större men det är inte direkt någon selling-point för mig. Helt okej smak men tråkig. 

Karin

Smaskigt;) Här blev det en Mcwrap och nuggets igår:p

2012-11-05, 01:24:11
Hemsida: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback