Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Drinkkväll med klassen

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Godmorgon, känns det som fast klockan är kvart i fyra på eftermiddagen. Fortfarande seg efter gårdagen och har inte gjort många knop idag mer än sprungit till McDonalds för lite bakismat. 
 
Klassfesten igår blev väldigt lyckad! Vi blev ungefär 15-16 personer och alla hade med sig olika saker att göra drinkar med. Blev allt från mojitos till whiskey sours till egenpåhittade varianter av lite allt möjligt. 
 
Såhär fint såg drinkbordet ut innan de flesta hade anlänt: 
 
 
Och såhär såg det ut någon timme senare: 
 
 
Jag som aldrig blandat en drink i mitt liv (om man inte räknar med Bacardi Raspberry och Sprite) fick lära mig ett och annat. Till exempel hur man kokar sockarlag och bankar på myntabladen för att få ut smakerna.
 
 
Sen blev det charader. Sjukt kul och väldigt Berghs-internt, vilket kanske var mindre kul för de stackars utomstående som var med. 
 
 
Blev en very good kväll! Var lite orolig för grannarna men vi var hyfsat lugna och gick i strumporna och stängde av basen på musiken, så det var nog inte så farligt. Inte ett klagomål i alla fall! Innan alla gick hjälpte alla till och städa så jag behövde knappt göra någonting i morse. Jättejättekul kväll, jag har världens bästa klass. 

vildblomma.blo.gg

men åh vilken fantastisk lägenhet! :)

2012-11-04, 20:37:22
Hemsida: http://vildblomma.blo.gg/
Anonym

istället för lemon curd så skulle du kunna testa "lime curd", kanske gott till kladdkaka eller muffins som man också smaksätter med lime. du som är så duktig på mat och sånt kommer säkert på nåt (:

2012-11-07, 20:03:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback