Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Att vara lite extra snäll mot kroppen

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Tänk att man ska behöva tänka på allt här i världen! Från mat till hudkräm till shampoo till.. intimprodukter. 
 
Visste ni att tamponger innehåller kemikalier? Det visste inte jag förrän för några dagar sedan, men nu när jag har läst på blir jag lite mörkrädd. Man använder sig av en massa konstiga ämnen och processer vid tillverkning av tamponger och bindor, saker som är båda farliga för miljön och för kroppen. Känns halvbra. Så när jag gick in på Sabis häromdagen köpte jag det här från Renée Voltaire. Ekolgisk bomull och inga kemikalier. Lite dyrare, men om det är något man ska lägga pengar på så är det väl detta. Tycker jag i alla fall. 
 
 

Ina

Gå in på http://menskoppen.se/ och köp en sån, jag lovar att det är det bästa som finns. Kan låta lite skumt till en början och det kan kännas knepigt att veta vilken modell och storlek som passar en själv. Men ge det ett försök och förvånas över hur jäkla skönt det kan vara att slippa tänka på att byta tampong. Med lite vana på det hela sen så blir man expert på att "byta" mkoppen på bästa sätt och undra varför man inte har upptäckt den tidigare. Ge den ett ärligt försök, det borde alla göra :)

Svar: Hmm, ja man kanske skulle göra det ändå. Jag har alltid tänkt att det är så.. ofräscht på något sätt, men det kanske bara är som man tror. Det är ju def mer miljövänligt och billigt :)
Sofie Lundberg

2012-11-13, 20:09:12
Emelie

menskopp?!

2012-11-13, 20:33:12
Jenna

Väldigt intressant! Började läsa din blogg då jag bodde i New York samtidigt som du, men den är fortfarande lika intressant att läsa nu när du bor i Sverige igen.
Jag gillar verkligen det kritiska tänkandet du verkar ha med dig i mycket i din vardag. Och så älskar jag att läsa om upplysningar som denna. Dessutom har du har du fått mig att handla mer ekologiskt, vilket känns både kul och bra!
Tack för en superblogg! :) Jenna

Svar: Gud vad du är gullig, så glad jag blir! Så himla häftigt att kunna inspirera, det känns så konstigt men samtidigt sjukt kul. Tack för fin kommentar, den gjorde verkligen min kväll :) Stor kram!
Sofie Lundberg

2012-11-13, 20:36:41
Hemsida: http://chrisochjenna.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback