Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

The big surprise!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Om ni undrar varför jag inte uppdaterat på flera dagar beror det på att jag faktiskt spenderade helgen i Sverige. Det var superdupermegahemligt så har inte kunnat berätta, men det var otroligt kul.

Mamma som fyllde 50 förra helgen hade nämligen en stor 50-årsfest. Jag har i flera månaders tid beklagat mig över att jag tyvärr inte kan komma för att jag har alla mina finals och plugg etc., men det mamma inte vetat är att jag och pappa smidit planer ända sedan mars att jag ska komma och överraska på festen. Och det gjorde jag! Har aldrig sett mamma så chockad i hela mitt liv när jag gjorde entré under pappas tal. Gråt och skratt om vartannat. Helt fantastiskt roligt att kunna göra någon så glad. Överraskningar is the shit!

Dagen efter festen åkte jag tidigt till Kastrup och nu är klockan 07:26 måndagmorgon och jag sitter i skolan igen. Snabba puckar. Har ett prov i eftermiddag som jag inte känner mig fullt så säker på eftersom jag inte hunnit plugga alls men det löser sig nog. Lätt värt ett B i betyg att åka hem till mamma.
Tog pinsamt få bilder under kvällen eftersom jag hade så mycket annat att tänka på men förhoppningsvis dyker det upp efterhand.
Mattias tog en smygbild på mig, "the secret guest", efter att tumulten lagt sig och vi satt oss till bords.

Stephanie

HAha, åh vad underbart! Jag har gjort liknande en gång.. det är så nice!



Grym blogg btw. Älskar New York!



2012-05-14, 16:45:08
Hemsida: http://stessdamess.blogg.se/
åsa

åh vad fint!



jag gjorde samma när jag flyttade hem från italien. ingen förutom min brorsa visste att jag skulle komma så det blev en riktig surprise för pappa när jag ringde från flygplatsen och för mamma när hon kom hem från jobbet den dagen.

2012-05-14, 18:35:03
Anonym

men vad härligt!

2012-05-15, 10:33:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback